Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb på https://online-etiketter.dk, som er en del af Folierullen.dk og dermed Statement-Denmark S.M.B.A.

Online-etiketter.dk sælger labels/mærkater/etiketter/klistermærker printet på folie af forskellig kvalitet og farve. De forskellige atributter bestemmes ved bestilling af varen. Der er mulighed for at uploade dit eget billede. Såfremt billedet ikke matcher de angivne mål, eller vurderes at være i en for dårlig kvalitet til print vil vi kontakte dig inden printet laves.

Betaling
Online-Etiketter.dk modtager betaling med Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Online-etiketter.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. betalingsvinduet åbnes således gennem SSL-sikret forbindelse via epay.

Levering
Online-etiketter.dk leverer inden for 3-4 hverdage, med mindre der afholdes ferie eller fridage. I disse tilfælde vil forlængelse af fristen fremgå på forsiden af online-etiketter.dk samt på bestillingssedlen inden endelig ordreafgivelse.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Online-etiketter.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Online-etiketter.dk – Folierullen
Lange Müllersvej 4
7000 Fredericia

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@folierullen.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (INDSÆT LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR)

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Det vil helt konkret sige, at du ikke må fjerne etikkerne fra bagpapiret.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må bese varen, men ikke tage den i egentlig brug, ved at påklæbe mærkerne/etiketterne/labels på andre materialer eller genstande.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@folierullen.dk